Sildebensparket

sildebensparket

Søger du Sildebensparket lagt af professionelle. Med mere end 19 års erfaring i faget. Så kontakt MiMø Byg idag. Vi garanterer et solidt og håndværksmæssigt
korrekt udført gulv der vil stå flot med et tidsløst design. Få et uforpligtende tilbud eller overslag, og hør om jeres muligheder.

Et tidsløst design!

Sildebensparket er et flot mønster gulv lagt en stav af gangen, som i gamle dage kun var noget de rige havde råd til. Men gulvet er kommet på mode igen og vi oplever en større efterspørgsel en nogen sinde. Priserne har også ændret sig da der nu findes et stort udvalg af producenter, der har forskellige slags stave.  

Alle kan være med

Den primære stav der bruges er en 16mm tyk stav, som regel sildebensparket eg. Men findes også i andre træsorter så som Ask og i forskellige tykkelser. Men en af de mere attraktive hos kunderne er blevet en lamelopbygget stav hvor man får enten 4mm eller 6mm slidlag alt efter hvilken man vælger og kvaliteten.

sildebensparket
parket

Prisen for et gulv

Kvadratmeterprisen er nemlig også til at håndterer. Vælger man f.eks hårdtræsstaven ligger prisen mellem 400-950 kr pr.m2 som er i den dyre ende da de som udgangspunkt er ubehandlede og derfor også kræver en gulvsliber efter endt opgave. Men med Sildebensparket klik gulv, ligger prisen mellem 250-800 kr pr.m2 og de fleste er færdigbehandlet enten med olie eller lak alt efter ens eget valg.

Lægning af gulvet

Her har man muligheden for at vælge ”svømmende gulve” eller fuldlimet. Svømmende gulve betyder i al almindelighed et løst gulv som lægges ud til væggen minus afstand og ikke er fastgjort i noget andet end sig selv. Her har gulvet mulighed for at bevæge sig og er en god løsning hvis man allerede har et færdiginstalleret køkken.

Fuldlimet gulv er bedst til ”tomme” rum eller hvis man ved man skal have installeret et køkken oven på, det må man ikke på svømmende gulv. Fuldlimet kan også gøres ved gulvvarme her lægger man en 10-12mm spånplade oven på gulvvarmen som man her fuldlimer på.

Mønster

Her kan man slippe fantasien løs, men den mest brugte er nok en eller to stavs sildebensmønster. I nogle udgaver kan man få en border langs kanten ved væggen eller den traditionelle ved bare at kører gulvet ud til væggen. Små stave kan også bruges til f.eks mosaik mønster. Her lægges de 3×3 eller 4×4 alt efter størrelsen på stavene.

sildebensparket
sildebensparket
trappetrin
sildebensparket eg

Sildebensparket 2-stav

parketgulv

Sildebensparket 1-stav

sildebensgulv

Sildebensparket Mosaik

byg garanti

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Ring til os!