Vinduer og døre

Går du med tanker om udskiftning af vinduer og døre, så er du kommet til det rette sted. Vi har monteret i snart 20 år og ved hvad vi snakker om.

Vi står altid klar til en snak om dine ønsker og guider dig igennem processen uden problemer.

Læs med på siden hvis du er i tvivl omkring hvordan sådan noget foregår. Vi er professionelle vinduesmontører med dokumenteret kundetilfredshed. 

Med os i hånden løser vi det sammen – 

MiMø Byg – Vi Bygger For Dig!

byg garanti

Der tages forbehold for følgende

forbehold
  • Der tages forbehold for afskalning af løstsiddende sten, mursten, fliser og puds.
  • Der tages forbehold for skjulte skader på mur- og træværk.
  • Der tages forbehold for skader på vindues plader, lysninger og sålbænke.
  • Eventuelle reparationer er ikke inkluderet i tilbuddet.
  • Andre faggrupper er ikke inkluderet.
  • Ved montering af elementer i 3 lags glas vil der forekomme tillæg på monteringen.
vinduer

Hvor starter man ?

vinduer

Processen

Man kan som kunde godt være i tvivl omkring hvad skal der ske? Hvad skal jeg tage stilling til? Og i hvilken rækkefølge gør man?

Alt dette og mere til hjælper vi dig videre med. Med mere end 19 års erfaring ved vi hvad vi snakker om og vi sikrer os altid at kunden har forstået hvad de betaler for. Vi skriver ikke noget med småt og tilbud er gældende. Har du først skrevet under på tilbuddet, er det den pris vi fakturerer.

Opmåling

Vi starter altid med en grundig opmåling af de vinduer og døre du ønsker. Derefter er du altid velkommen til at give en kop kaffe, så kan vi få indtastet dine mål og ønsker til farvevalg, greb osv. Du modtager en pris fra vores leverandør imens vi er der. Denne er ikke bindende, men en god pris idé om hvor vi ligger økonomisk. Ud fra de oplysninger du har givet os, adgangsforholdene (stue etage eller 1 sal osv.) ekstra arbejde eller andre ønsker, tager vi nu hjem og sætter dit tilbud sammen.

Du vil som udgangspunkt modtage dit tilbud indenfor 3-5 dage alt efter de ønsker til vinduer og døre du nu måtte have. Denne modtages i din mail, hvor man kan vælge at ”acceptere tilbud” eller annullere denne.

vinduer
vinduer og døre
vinduer og døre

Overvejelsen

Du ønsker højst sandsynligt en betænkningstid og i den tid er det vigtig at overveje om man fik det hele med, da intet er låst i nu. Finder du ud af at du godt ville have ændret noget i tilbuddet, kan du blot skrive os en mail omkring dine ændringer da du ved opmålingen modtog en mail med positions numre på alle dine vinduer og døre. Oplyser du os f.eks ”position 10 skal have en udluftningsventil” ved vi med det samme hvilket element du snakker om og kan derefter ændre dette. Du modtager en ny mail med pris og oversigt.

Godkendelsen

Efter du har accepteret tilbuddet vil vi fakturere beløbet for dine vinduer og døre og så snart vi har modtaget denne, kontakter vi vores leverandør og sætter bestillingen i gang. Vi kontakter dig efterfølgende med en ordrebekræftelse og en formodet leveringsuge. Ordren kan herefter ikke annulleres.

Leveringen

Som regel modtager vi leveringsdato en uge før levering og vi kontakter dig efterfølgende med henblik på opstart af projektet. Vi starter aldrig den dag du modtager dine vinduer og døre.

Det er her en rigtig god idé at sørge for at der er til at komme til, f.eks at der ikke står havemøbler eller andre genstande som kunne være til gene for håndværkerne.

Opstart af projekt

Dagen er endelig kommet hvor dine vinduer og døre skal monteres og i dialog med kunden har vi aftalt i hvilken rækkefølge elementerne skal udskiftes så det har så lidt gene for kunden som muligt. Det første element tages ud og hvis der er lavet en aftale i tilbuddet omkring affaldshåndtering tager vi elementerne med os ellers stilles de til kunden hvor det er blevet aftalt.

Vi udtager ikke flere vinduer og døre end vi kan nå at monterer igen samme dag. Så bare rolig, der er ikke åbent hus når vi går.

Vi isætter isolering i fugerne, efterfulgt af bagstop som er en polyethylenskum til anvendelse inden der fuges. Den er nemlig formstabil, elastisk og rådbestandig, og den optager ikke fugt da den er diffusionsåben.

Derefter monteres fugen, som udgangspunkt altid er hvid eller grå som standard med mindre andet blev valgt ved tilbuddet.

Når de alle er monteret og fuget rydder vi som selvfølge op efter os og du kan nu nyde dine nye og energi rigtige udsigter. God fornøjelse.

facadedør
døre

Vores vindue og dør leverandører

Vi handler mest med;

Kpk vinduer og døre

Velfac vinduer og døre

Outline vinduer og døre

og andre, alt efter ønsker til udseende osv.


byg garanti

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Ring til os!